Registreren bij Gold Republic

Stap-voor-stap instructies om snel en velig een account te openen

Inschrijven bij GoldRepublic: het complete proces


GoldRepublic is een Nederlandse online goudhandel die klanten de mogelijkheid biedt om goud, zilver en platina te kopen en verkopen. Het inschrijfproces bij GoldRepublic is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden afgerond.

Stap 1: Account aanmaken

De eerste stap is het aanmaken van een account op de website van GoldRepublic. Hiervoor moet u een gebruikersnaam, e-mailadres, en een wachtwoord opgeven. U ontvangt vervolgens een e-mail met een link om uw account te activeren.

Gold Republic Registratie stap 1

U krijgt na het eerste ingevulde veld een bevestiging zoals onderstaande afbeelding:

Gold Republic Registratie stap 2

Stap 2: E-mail bevestiging en activatie van uw account

U krijgt direct na de eerste inschrijving een bevestigings e-mail. Dit is om uw e-mail adres te bevestigen en om tevens uw account voor t eerst te activeren.

Gold Republic Registratie stap 3

Stap 3: Inloggen

Nu is het tijd om voor de eerste keer in te loggen met de door u aangemaakte gebruikersnaam, e-mail adres en wachtwoord. Let op u moet dus 3 dingen invullen. Vergeet uw wachtwoord maar zeker ook uw gebruikersnaam niet !

Gold Republic Registratie stap 4

Stap 4: Valideer uw account

Voordat u kunt beginnen met beleggen, moet u uw identiteit verifiëren teneinde uw account te kunnen valideren. Dit doet u door alle gevraagde gegevens in te vullen en en een kopie van uw identiteitsbewijs te uploaden naar de website van GoldRepublic.

Gold Republic Registratie stap 5

De gevraagde gegevens zijn zoals in onderstaande afbeelding weergegeven. Hier kunt u ook kiezen voor een zakelijk account, minderjarig account of een gezamenlijk account.

Gold Republic Registratie stap 6

Stap 5: Uw identiteitsbewijs uploaden & contactgegevens invullen

U dient een leesbare kopie van uw identiteitsbewijs in te sturen. Dit kan zowel digitaal, maar als u dit niet wilt, dan heeft u ook de mogelijkheid om een kopie per post op te sturen naar Gold Replublic. De keuze is aan u. Zie onderstaande afbeelding hoe dit er uit ziet zodra u daar aan toe bent:

Gold Republic Registratie stap 7

Tevens die u uw contactgegevens in te vullen in bovenstaand scherm.

Stap 6: Bankgegevens invullen

De laatste stap om uw account te valideren betreft het invullen van uw bankgegevens. Uw bankgegevens zijn nodig om als tegenrekening te fungeren en wordt gekoppeld aan uw Gold Republic account.

Gold Republic Registratie stap 8

Stap 7: Algemene voorwaarden accepteren

Tenslotte dient u de algemene voorwaarden te accepteren en verklaart u dat de ingevulde gegevens juist en volledig zijn ingevuld. Zie onderstaande afbeelding:

Gold Republic Registratie stap 9


Conclusie

Het inschrijfproces bij GoldRepublic is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden afgerond. Door de stappen in dit artikel nauwkeurig te volgen, kunt u snel en gemakkelijk beginnen met beleggen in edelmetaal.

Tips voor een succesvolle inschrijving

* Gebruik een duidelijke gebruikersnaam, een moeilijk wachtwoord en het juiste email-adres bij het aanmaken van je account.
* Zorg ervoor dat uw identiteitsbewijs recent is.
* Upload uw documenten in hoge kwaliteit.
* Lees de voorwaarden en condities van GoldRepublic goed door voordat je begint met beleggen.
* Volg duidelijk alle instructies die u op elk formulier vindt. Zo voorkomt u fouten, onderbrekingen of andere inschrijf-problemen.